De Groene Waaier

Ayurvedische keuken: Indische geneeswijze
De Groene Waaier biedt op aanvraag de Duurzame UGent-optie aan. Bij het kiezen voor deze optie mag je als UGent-medewerker minimaal verwachten: 1) 50% gevarieerd veggie-aanbod verwachten, 2) vis met label en een plantaardig dieet, en 3) enkel vlees met lage voetafdruk en met aandacht voor dierenwelzijn.
Recepties (levering) van 10 tot 150 personen
https://degroenewaaier.be
Schoonmeersstraat 25, 9000 Gent

Scores

Seizoen ★ ★ ★

Alle verse producten zijn seizoensgebonden.

Korte keten ★ ★

De verse hoofdbestanddelen komen uit duurzame Korte Keten.

Bio ★ ★ ★

Alle producten waarvoor het gamma bestaat zijn biologisch.

Eerlijke handel ★ ★

De hoofdbestanddelen zijn grotendeels fairtrade (in combinatie met Korte Keten).

Afvalarm ★ ★

Enkel herbruikbare materialen en bij uitzondering bio-based wegwerpmateriaal dat selectief wordt ingezameld én verwerkt. Water komt uit de kraan, niet uit de fles.

Restverwerking ★ ★ ★

Er wordt zo goed als geen eten weggegooid.

Sociaal ★ ★ ★

Er wordt directe werkgelegenheid gecreëerd voor personen met minder kansen.

100% veggie ★ ★ ★

Ons hele aanbod is vegetarisch.

100% plantaardig ★ ★

We streven naar 100% plantaardig en serveren enkel dierlijke producten als
de klanten hier specifiek naar vragen.